+36 70 411 80 34

 

Tanext Akadémia és Házokt Kft Duális képzőhely együttműködésében 

Én is itt végeztem!

"A tanfolyamról és az egész rendszerről csak pozitív dolgokat tudnék írni. A tanárok kiválóak, az oktatás színvonala is remek. Nekem nagyon kézenfekvő volt a budapesti képzési hely, és a Kunadacsra való lejutás sem jelentett problémát. A vizsgák zökkenőmentesen mentek. Külön köszönettel tartozom Vajda Rudolfnak, aki szívesen segített bármiben, segített felkészülni a gyakorlati és elméleti vizsgára egyaránt. A tanulmányi osztály is magasan felülmúlta eddigi tapasztalataim! A bizonyítvány megkapása után, már vasárnap találtam munkalehetőséget! Én csak ajánlani tudom az iskolát.

Köszönöm, hogy Önöknél tanulhattam!

További sok tanulót kívánok az iskolának!"

Kascsák Jusztina, Szigetszentmiklós, Sportoktató tanulónk

"Köszönöm, hogy résztvehetem a Mezőgazdasági gazdaasszony és Falusi vendéglátó képzésen! Külön köszönetet szeretnék mondani azért, amiért nagyon kedvezményesen végezhettem el ezt a tanfolyamot! Remélem hamarosan újra ott tanulhatok. Üdvözlettel!"

Monos Liza Mária, Bócsa, Mezőgazdasági gazdaasszony, falusi vendéglátó tanulónk

"2011 óta foglalkozunk sajtkészítéssel, saját és vásárolt tejből. A tanfolyamra az engedélyek miatt szükségem volt, ámde sokat tanultam és nagyon élveztem az oktatást."

Hering  Hajnalka, Láncsók, Sajtkészítő tanulónk

"Családom mezőgazdasággal foglalkozik, azon belül is állattenyésztéssel. Idáig három tehenet fejtünk, sikerült háztól mindent eladni. De most már 6 tehénnél járunk és több lett a tej. Ezért is határoztam el, hogy elkezdem a sajtkészítést. Így esett a választás erre a tanfolyamra. Fontos volt, hogy ne legyen messze a lakóhelyemtől. Jó választás volt."

Nemes Ágnes, Dunaföldvár, Sajtkészítő tanulónk

"Köszönöm jól érzem magam és nagy kő esett le a szìvemről, hogy sikeresen véget ért a tanfolyam. Ìgy a megszerzett tudàssal újult erővel tudok foglalkozni a szőlőmmel. Nagyon szépen köszönöm a képeket!"

Pati Tamás, Nagykanizsa, Szőlész-borász tanulónk

"Nagyon szépen köszönöm a gratulációt és a képeket és minden munkatárs munkáját, illetve az előadók és a gyarkolati helyszínt biztosító szakemberek közreműködését. :)"

Unghi Krisztina, Szigethalom, Biogazdálkodó tanulónk

"A szőlész-borász és az aranykalászos tanfolyamra is járok. A tanterem kiváló. Az információ áramlás kiváló. Az oktatók is kiválóak."

Subosits Tamás, Budapest, Aranykalászos gazda tanulónk

"Én 3 sikeres vizsgát tettem az intézményben.Nagyon elégedett voltam az oktatással ! Köszönöm a felkészítést Dr. Horváth Zoltán Aranykalászos, Hegedüs Zsolt Mezőgazdasági technikus, valamint Vecseri Csaba Növényvédő Méregraktár kezelői tanfolyamok felkészítő tanárainak.Már jó néhány ismerősnek sikerrel ajánlottam az iskolát, de bárkinek szívesen ajánlom képzéseiteket, korrekt és pontos ügyintézéssel."

Pál Tamás, Szabadbattyán, Mezőgazdasági technikus tanulónk

 "Nekem nagyon tetszett az egész tanfolyam, sok ismeretséget sikerült kötnöm a lovasvilágban, az oktatók nagyon rendesek szóval nagyon tetszett az egész!"

Csoma Dávid, Nádudvar, Lovastúra-vezető tanulónk

 "Köszönöm a lehetőséget! Öröm volt Veletek dolgozni! Igazán lelkes és rugalmas csapat vagytok: Munkátokhoz kívánok erőt, egészséget és persze türelmet, kitartást, mert biztos nem egyszerű velünk "diákokkal"."

Kiss Klára, Hajdúszoboszló, Lovastúra-vezető tanulónk

Ez most indul!Bezárás