Hívjon minket: +36 70 411 80 27

 

Szent Imre Szakközépiskola:E-000188/2014


A Szakmáttanulok.hu valamennyi munkatársa nevében tisztelettel köszöntjük honlapunkon.

A jelenlegi képzési rendszerben a távoktatás a szakmák többségénél megszűnt. Mi segíteni szeretnénk céljaik elérésében, ezért immár 3 különböző képzési formában is fogadjuk jelentkezéseiket. Felnőttképzésben, iskolarendszerű felnőttoktatásban és a 23 évet be nem töltötteket, iskolarendszerű nappali oktatásban.

Nem egy jogász, ügyvéd, orvos, mérnök, rendőr, tűzoltó, taxis és vállalatvezető is megfordul tanulóink között. A hozzánk beiratkozók kényelmes, tanulóbarát oktatási helyeken, az ország legjobb oktatóival tanulhatnak. A tanfolyamok eredményességét mi sem bizonyíthatja jobban, mint az oldalunkon megtalálható tanulói, vizsgáztatói vélemények. A honlapon megtalálhatja teljes, de folyamatosan bővülő képzési palettánkat. Amennyiben bizonytalan a választandó képzéssel kapcsolatban, forduljon bizalommal tanfolyamszervezőinkhez!

Intézményünk a kilencvenes évektől több tízezer tanulónak adott bizonyítványt. Tanulóink 80%-a azért választ minket mert jelenlegi, vagy tervezett munkakörükhöz elengedhetetlenné vált a megfelelő szakmai tudás és bizonyítvány megszerzése. Saját műhelyekkel, tangazdasággal rendelkezünk.

Kívánunk mindenkinek sok sikert továbbfejlődéséhez!

Keressen minket, hogy segíteni tudjunk!


Üdvözlettel:

Szakmáttanulok.hu csapata

 

Ezt olvastad már?Bezárás