+36 70 411 80 34

 

Tanext Akadémia és Házokt Kft Duális képzőhely együttműködésében 


A Szakmáttanulok.hu valamennyi munkatársa nevében tisztelettel köszöntjük honlapunkon.

A jelenlegi képzési rendszerben az alapszakmák oktatása felnőtt tanulók számára talán még fontosabb feladat mint eddig valaha volt. A Tanext Akadámia(OM:201599) mint iskola és a Házokt Kft mint képző partner együttműködésben azon dolgozunk, hogy a piacon felmerülő munkaerőhiányt mérsékejük, kivállóan kiképzett szakmunkásokkal. Képzéseinkre jelentkezőknek pedig nem csak egy képzést szeretnénk biztosítani, hanem egy új életet biztos megélhetéssel. 

Nem egy jogász, ügyvéd, orvos, mérnök, rendőr, tűzoltó, taxis és vállalatvezető is megfordul tanulóink között. A hozzánk beiratkozók kényelmes, tanulóbarát oktatási helyeken, az ország legjobb oktatóival tanulhatnak. A tanfolyamok eredményességét mi sem bizonyíthatja jobban, mint az oldalunkon megtalálható tanulói, vizsgáztatói vélemények. A honlapon megtalálhatja teljes, de folyamatosan bővülő képzési palettánkat. Amennyiben bizonytalan a választandó képzéssel kapcsolatban, forduljon bizalommal tanfolyamszervezőinkhez!

Intézményeink a kilencvenes évektől több tízezer tanulónak adott bizonyítványt. Tanulóink 80%-a azért választ minket mert jelenlegi, vagy tervezett munkakörükhöz elengedhetetlenné vált a megfelelő szakmai tudás és bizonyítvány megszerzése. Saját műhelyekkel, tangazdasággal rendelkezünk.

Kívánunk mindenkinek sok sikert továbbfejlődéséhez!

Keressen minket, hogy segíteni tudjunk!


Üdvözlettel:

Szakmáttanulok.hu csapata

 

Ez most indul!Bezárás