+36 70 411 80 34

 

Tanext Akadémia és Házokt Kft Duális képzőhely együttműködésében 

Én is itt végeztem!

 "Köszönöm ezt a kedves gesztust, hogy a tanfolyam után is így odafigyeltek a résztvevőkre, nagyon jólesett! Köszönöm a szép képeket, így másoknak is meg tudom mutatni, hogy zajlott a vizsga, érezhetik a hangulatát! Nekem ezzel régi álmom valósult meg, hogy lovasoktató lehetek, nagyon tetszett a tanfolyam, különösen a gyakorlati része, külön köszönöm még egyszer Gazdik Robinak, hogy még a vizsga előtti nap időt szakított rám egy külön oktatás keretében! Számomra egy élmény volt a tanfolyam, és a színvonalával messzemenőkig meg vagyok elégedve, a rugalmasságotokat pedig a díjfizetéssel kapcsolatba jónak tartom, mert én például csak részletekben tudtam fizetni, egyben képtelen lettem volna előteremteni az összeget. Csak ajánlani tudom másoknak is!"

Holló László, Erdőkürt, Sportoktató tanulónk

 

 "Az elmúlt egy év alatt mindennel teljes mértékben meg voltam elégedve! A Tanárunk Dr . Kovács Katalin , külön kiemelném , Kiváló Tanár. A színvonal is kimagasló volt."

Varga Péter, Csávoly, Logisztikai ügyintéző tanulónk

 ""Aranykalászos gazda" OKJ tanfolyammal-képzéssel kapcsolatban az alábbi észrevételeimet szeretném megosztani : A tanfolyam szervezése és lebonyolítása kiváló. A konzultációs előadás kellően súlypontozott, tartalmas, és élvezetes (köszönet Zoli bácsinak!). A vizsgakövetelmények a gyakorlati felhasználhatósággal arányban állnak. A képzés ár -érték aránya vállalható. Az ügyintézők munkája hatékony, udvarias. Köszönettel, "

Karaszi Márton, Székesfehérvár, Aranykalászos gazda tanulónk

 "Most csütörtökön sikeres "számítógéprendszer-karbantartó OKJ" vizsgát tettem és ez úton is szeretném megköszönni a sok segítséget és kedvességet amit önöktől kaptam az elmúlt hónapokban, maximálisan meg vagyok elégedve."

Levente Szolnoki, Debrecen, Számítógéprendszer-karbantartó tanulónk

"Köszönöm a szervezést! Budapestiként külön élmény volt számomra a vidéki helyszín, a gyakorlatok, a közvetlen hangulatot teremtő munkatársak figyelme. Ezen túl, örülök, hogy még elcsíptem az utolsó, régi OKJ-s feltételekkel induló tanfolyamok egyikét. Munka és nagy család mellett nem vállalhattam volna az iskolarendszerű, nappali kurzusnak megfelelő óraszámot. Elégedettségem jeleként a megszerzett képesítést megfejelem a "Fűszernövény termesztő"-vel, s a céget szívesen ajánlom másoknak is. További sikereket kívánok a Csapatnak, s a jövendő hallgatóknak egyaránt :) "

Lengyel Zsuzsánna, Budapest, Gyógynövénytermesztő tanulónk

 ".. Szivből mondom, Önök olyan nemes feladatra vállakoztak a tanfolyamok megszervezésével es elindításával, ami az újkori Magyarororszag egyik alapkove lesz. Sok új szakembert képeznek ki régi es mai mesterségekben. Ez nagyszerű! A tudás hatalom ha szivbol jön."

Sarai Istvan, London, Halász, haltenyésztő tanulónk

 "A tanfolyam során az ügyintézés pontos, precíz volt, segítőkész munkatársakkal. Az oktató hasznos információkkal látott el a sikeres vizsgához,200km re volt a lakhelyemtől de megérte...Köszönöm!"

Deáki Szabolcs, Egerlövő, Aranykalászos gazda tanulónk

"Megkedveltem a csendes, egyszerű kisvárosukat és az otthon érzetét kiváltó oktatási központjukat, melyben a barátságosság, a segítőkészség, a jóindulatosság az "úr" és arra kérem, hogy továbbra is őrizzék meg ezt a szellemiséget, mert így továbbra is segíteni tudnak az egyszerű kis embereknek, a jól és kiválóan képzett oktatásuk során. Népemnek az erdélyi székelyeknek is jól jönne egy pár ilyen oktatási központ. Jó egészséget kívánok önöknek, azért csak ezt, mert a többi adott észrevételem szerint. Többször is meggyőződhettem, hogy egy nagyon jó csapat tagjait irányítják, megfelelő rátermettséggel és tudással."

Ocskay István, Székesfehérvár, Vadgazdálkodási technikus tanulónk

 "Rendkívül meg vagyok elégedve az iskolával, az oktatás színvonalával. Köszönetet szeretnék mondani továbbá Dr. Horváth Zoltán és Vecseri Csaba tanár uraknak. Igazán odaadó és fáradságos munkával segítették felkészülésünket a vizsgára, továbbá sok olyan tudást adtak át melyet az életben nehezen és fáradságosan érhettem volna el. Kezdő szakmabeliként ötösre értékelem a tanfolyam összességét. A következő tanfolyam melynek elvégzését tervezem az "aranykalászos gazda" tanfolyam."

Szabó Sándor, Martfű, Növényvédő és méregraktár kezelő tanulónk

 " Jó volt nálatok tanulni, az oktatók is jó jegyet kapnak a felkészítésért. Sok ismerettel bővült a tudástáram, köszönet érte Rudinak és Robinak. További sok sikert kívánok a Csapatnak!"

Halász Dorottya, Budapest, Sportoktató tanulónk

Ez most indul!Bezárás