+36 70 411 80 34

 

Tanext Akadémia és Házokt Kft Duális képzőhely együttműködésében 

Én is itt végeztem!

 "Köszönöm szépen.Meg voltam elégedve,korrekt kiszolgálást kaptam.Ami NAGYON TETSZETT (mindenhol ilyennek kéne lenni) AZ A "LOJALITÁS"."

Tóth Béla, Szentgál, Növényvédő és méregraktár kezelő tanulónk

 "Köszönet Hegedüs Zsolt oktatónak az oktatás során tanúsított segítőkész hozzáállásáért, az előadások során a magas szakmai színvonalon végzett tanításért. Továbbá, de nem utolsó sorban köszönet a vezetőségének és az itt dolgozók jó szervezőkészségéből adódó, problémamentes, vidám oktatásért a vizsga szervezéséért és lebonyolításáért. Köszönettel: Mezőgazdasági Technikus csoport!"

Mezőgazdasági technikus tanulóink

 "Dr. Horváth Zoltán tanár úrnak köszönöm a gyógynövény csoportban tartott színes – képes előadását, amelyen számos történettel fűszerezte a tananyagot.Nemcsak kertészeti előadást tartott, hanem a nővények világában megmutatta a gyógyító jelképeket is és a virágok lelkét. Karizmatikus, magával ragadó ember, kiváló előadó, nagy tudású szakember, akitől megtiszteltetés tanulni. Köszönöm az élményt!"

Imolai Judit, Budapest, gyógynövénytermesztő tanulónk

 "Köszönjük Lali bácsinak az érdekes oktatást és építő jellegű tanácsait. Jó hangulatú, családias, szórakoztató képzésen vettünk részt. Sok mézet és ölelést kíván a 11. csoport. Nagy dicséret a kedves és gyors ügyintézésért!"

Méhész tanulók

 "Alulírottak, mint a 8. csoport tagjai köszönjük Vajda Rudolf tanárúrnak lelkiismeretes közreműködését és segítőkész tevékenységét."

Vadgazdálkodási technikus tanulók

"Köszönjük Dr. Horváth Zoltán tanár úrnak az élvezetes és színes előadást. Nagyon jól éreztük magunkat. Kellemesen telt a vizsga is!"

Aranykalászos gazda tanulók

 "Szeretném kifejezni köszönetem, a felkészülés alatt nyújtott segítségért, az oktatásszervezéséért. Külön szeretnék köszönetet mondani Dr. Horváth Zoltán tanár úrnak, a szenzációs előadásáért, ami jelentősen megkönnyítette a felkészülésemet. Előadásmódja kiemelkedő!"

Bélikné Ugrin Boglárka, Piliscsaba, aranykalászos gazda tanulónk

 "Nagyon szépen köszönöm a képeket, egy életre maradandó emlék fűz az iskolához és a társasághoz. Az oktatás nagyon jó, oktató kitűnő és a környezet is jó."

Monoki Tibor, Albertirsa, vadgazdálkodási technikus tanulónk

 "Természetesen a bizonyítvány megszerzése volt a cél, így mást nem mondhatok, mint pozitívumokat! Mindezen túl objektíven is meg tudom ítélni, hogy kitűnő választásnak tartom az intézményt!

Miért is? Mert annak ellenére, hogy alkalmanként több, mint 2 és fél órát utaztam Baranyából, nem csalódtam semmiben. Felkészült, jófej tanárokkal találkoztam, és hadd tegyek külön említést Rudi tanárúrról, aki végig kísérte a 4 hónapot, és minden segítséget megadott ahhoz, hogy csiszolja, esetleg kibővítse tudásunkat, ezáltal készítve fel minket a vizsgákra! Köszönet érte!

Sokáig tanakodtam, hogy jelentkezzek-e tanfolyamra, és ha igen akkor hova? Végül Kunszentmiklósra esett a választásom, és ennek nagyon örülök! Közelebb is lett volna alkalmam a lakhelyemhez, de úgy érzem utólag így kerek a történet. A neten böngészve találtam az intézményre, és a weboldal is profinak tűnt, illetve a hozzászólások és referenciák is pozitívak voltak. Tehát nem rokon, barát,ismerős ajánlotta a Mátrixot, egyszerűen a weboldal is elég meggyőző. Ami a legnagyobb fenntartás volt választásom elején, az az általános nézet, miszerint a hasonló intézmények csak a pénzre hajtanak, a tanuló másodlagos. Nos ez itt nem így van!!! Úgy éreztem igenis fontos az ismeret anyag elsajáttítása, és a maximális felkészítés a vizsgákra!!! Jó magam 41 évesen, fő és mellékállás mellett végeztem el kitűnőre, és ez nem ment volna ha nem kapok meg minden segítséget az iskolától....! Na de néhány mondatot ígértem röviden, úgy hogy..........Köszönet!!!!!!"

Fehér János, Sásd, fakitermelő tanulónk

 "Szuper volt a tanfolyam és nagyon kedves volt mindenki! A vizsgáztatók pozitív hozzáállása volt a legjobb, megkérdeztek mindent, de nagyon barátságosak voltak hozzánk."

Varga Zoltán, Écs, aranykalászos gazda tanulónk

Ez most indul!Bezárás