Hívjon minket: +36 70 411 80 27

 

Szent Imre Szakközépiskola:E-000188/2014

GYIK

Hogyan zajlik a képzés az Oktatási és Vizsgaközpontban? A tanfolyami megjelenések heti 1x alkalmak három helyszínünk valamelyikén, mely Ön által választható. Amennyiben ezt nem tudja megoldani lehetősége van az egyéni felkészülésre, melynek keretében Önnek nem kell minden héten több órát az iskolapadban töltenie. Lényege, hogy a tananyag nagy részét otthon, saját tempójában sajátíthatja, amit kiegészít az oktató segítségével.


Mikor érdemes az egyéni felkészülést választani?

  • Ha nem tudja megoldani a hetente történő tanfolyami megjelenést.
  • Ha szeretne képesítést szerezni egyéb elvégzendő dolgai mellett.
  • Ha saját tanulási tempójában szeretne tanulni.
  • Ha csökkenteni szeretné az utazással és a képzéssel járó költségeit.


Mely tanfolyami helyszínek közül választhat? Budapest, Kecskemét, Kunszentmiklós. Ezen kívüli helyszíneken is megszervezzük képzéseinket min. 20 fő esetén.


Milyen fizetési lehetőségek vannak?

  • Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.
  • Egy összegű befizetés esetén 10 000 Ft kedvezményt adunk, minden Ön által hozott Tanuló után 10.000 Ft kedvezményt adunk, volt Tanulóinknak 20.000 Ft kedvezménnyel köszönjük meg, hogy ismét iskolánkat választották!


Mi a jelentkezés menete? Jelentkezését megteheti személyesen  budapesti, kecskeméti vagy kunszentmiklósi központjainkban, a szükséges személyes dokumentumok leadása (iskolai végz.igazolás) és a tanfolyami előleg befizetésével. Telefonon, e-mailben vagy honlapunkon keresztül online. Ebben az esetben ingyenesen egy Ön által megadott címre és időpontban GLS futár elviszi a Tanulmányi megállapodást, melyet aláírás után visszahoz. Az előleg átadása itt a futárnak történik, melyről átvételi elismervényt ad.  A Tanulmányi megállapodás beérkezése után e-mail címére küldünk meghívót a tanfolyam indítási részleteiről. A Tanulmányi megállapodás az első részlet befizetésével és a megállapodás egyik fél által történő aláírásával hatályba lép.


Hol végezheti el a gyakorlatot? A gyakorlati helyszín megválasztását rugalmasan kezeljük, így az Ön által választott, lakóhelyéhez közeli gyakorlati helyszínt el tudjuk fogadni. Gyakorlatának letöltéséről a képzés elején egy Befogadói nyilatkozatot kell leadnia felénk, majd az óraszám letöltésekor az Igazolás a gyakorlati óraszám letöltéséről nyilatkozatot kell leadnia felénk, melynek legkésőbb a vizsgalejelentésig vissza kell érkeznie képző központunkba. Az óraszámok javasolt óraszámok, a meglévő alaptudástól függően változhatnak.


Köteles-e  OKJ záróvizsgára jelentkezni? Nem.  Lehetősége van csak a tanfolyamra jelentkezni, befejezését követően Ön dönti el, hogy szeretne-e a megszerzett tudásról OKJ-s bizonyítványt szerezni.  Amennyiben igen, akkor esedékes a vizsgára való jelentkezés illetve a vizsgadíj befizetése.  A későbbiekben is lehetősége van vizsgára jelentkezni.


Hogyan zajlik a vizsga? Az OKJ-s vizsgák Vizsgaközpontunk szervezésében zajlik, független vizsgabizottság közreműködésével. A záróvizsgákon a megszerzett tudásról egy komplex vizsga keretében kell számot adni.


Mi az EUROPASS? Az EUROPASS a szakmai képzés európai útlevele, amely  a Magyarországon szerzett szakmai képesítések igazolására szolgál. Az Europass okmány fő célja a munkavállalás megkönnyítése saját tagállamunkon kívül. Bár használata nem kötelező, segítségével jelentős mértékben egyszerűsödhet a tanulás és álláskeresés folyamata. Europass bizonyítványt minden OKJ-s képzésünk elvégzése után lehetősége van igényelni, az Ön által kért nyelven. Az igénylés illetéke kb. 5.000 Ft.

Régebbi információk:

Ezt olvastad már?Bezárás