Hívjon minket: +36 70 411 80 27

 

Szent Imre Szakközépiskola:E-000188/2014

Híreink

Ne várj tovább, tanulj egy olyan szakmát amivel növelni tudod az értékedet a munkaerő piacon! Számos cég keres meg minket, hogy a végzett tanulóinkkal szeretnék felvenni a kapcsolatot, mert szakemberhiányuk van, ez igaz itthon és külföldön is. Fektess be te is a saját tudásodba! 

Tovább >>

Alternatív rendezvényajánló

Biogáz és alga termelés szociális szövetkezeti együtt működéssel, öko alapanyag előállításra és

feldolgozásra alapozva rendezvény 2015.09.28.-29. KECEL

Tovább >>

Tudtad - e?

Magyarországon
kb. 130 ezer hektáron, a termőterület csupán 3 %-án folyik biogazdálkodás. A megtermelt bioalapanyagot jellemzően Németországba viszik, ahol óriási a felvevő piac.

Az ökológiai termeléshez ma már nem elegendő a régi öregektől ellesett praktikák. Egy jól működő biogazdálkodást csak tudatosan, tervezetten lehet eredményesen fenntartani. Ehhez ad segítséget GAZDA + BIOGAZDÁLKODÓ képzésünk, mely az országban kizárólag a piacvezető MÁTRIX-ban indul.

Tovább >>

Zoli bácsi Magvas gondolatai - 2015/5 rész

Kedves Mátrixos Tanulók!


A kecskeméti Kertészeti Főiskolai tanári állásomat megelőzően 35 évig a bácsalmási Állami Gazdaság (majd Agráripari Rt.) dolgozója voltam különböző beosztásokban (központi agronómus, kutatás-fejlesztési főmérnök, majd tudományos igazgató stb.). 1974-ben részt vettem a bácsalmási Napraforgó Termelési Rendszer (BNR.) megalakításában és annak tevékeny szakmai munkájában.

Tovább >>
Ezt olvastad már?Bezárás